Ploiesti: Conducerea SC Hale si Piete SA criticata dur de primarul Adrian Dobre

Mariana Pepelea Hale si Piete PloiestiNoua conducere a societății care gestionează Halele Centrale și celălalte piețe publice din Ploiești, firmă aflată în subordinea Consiliului Local, nu a reușit să îmbunătățească situația financiară. Conform rapoartelor de audit, pierderea pe anul 2016 se cifrează la aproape 140.000 de euro, record negativ pentru SC Hale și Piețe SA. 

În consecință, edilul-șef al municipiului critică dur această contra-performanță și cere un plan pentru redresare.

Mariana Pepelea (foto), directorul general al SC Hale și Piețe SA, este reprezentata ALDE și a preluat această funcție în toamna anului trecut, după ce a lucrat mult timp în domeniul asigurărilor.

Anterior, conducerea societății a fost asigurată de Emanuel Ilie.

COMUNICAT PRIMAR PLOIEȘTI

„Constat că societatea Hale și Piețe SA se află într-o situație financiară dificilă, înregistrând anul trecut o pierdere-record. Atrag atenția celor care administrează această companie să identifice și să aplice de urgență măsuri de redresare financiară, așa cum am solicitat încă de la preluarea mandatului de primar.

Până la construcția unei noi piețe, societatea Hale și Piețe SA trebuie să funcționeze în parametri economici pozitivi, prin reducerea cheltuielilor de funcționare. Nu agreez taxarea suplimentară a comercianților și producătorilor agricoli deoarece o astfel de măsură va declanșa o scumpire a legumelor și fructelor cumpărate de ploieșteni.

Aștept ca actuala conducere să vină în fața Consiliului Local Ploiești cu un plan de măsuri prin care societatea care administrează piețele să revină rapid pe profit.”

Adrian DOBRE,

Primarul Municipiului Ploiești

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. dinu constanta

    Vai dar ce dur au mai fiost criticati de Domnul Primar !!! Sa stiti ca acum il chiama pe fostul director Ilie sa aduca banii furati inapoi , o sa fie numai dreptate in repartizarea spatiilor si meselor iar pe aleile din piete o sa curga lapte si miere ! Hai sa fim seriosi Domnule Primar ca ati mancat cu totii la masa lui Ilie ( consiliei si vice primari deopotriva ) . Atat timp cat in fruntea unei societati ale Consiliului Local stau tot cei care au furat pana acum ,, corb la corb nu isi scot ochii „

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *