Pentru nereguli grave, firma care lucreaza la instalarea conductelor de canalizare din Breaza a fost amendata cu…2625 lei

Breaza cu gropi si noroiPolițiștii din Breaza au efectuat o revizie privind condițiile de siguranță și fluență rutieră în contextul executării pe partea carosabilă a lucrărilor de reabilitare și extindere a sistemului de canalizare.

În urma verificărilor efectuate pe Bulevardul Eroilor, s-au constatat abateri grave săvârșite de către executanții lucrărilor, prin nesemnalizarea restricțiilor de circulație în conformitate cu normativele în domeniu, creându-se pericol de accidente rutiere.

Având în vedere cele constatate, executantul lucrărilor a fost sancționat contravențional, cu o amendă de  2.625 lei, totodată fiind stabilită ca termen de remediere a deficiențelor constatate.

FOTO: arhivă

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *