O poza infioratoare cu persoanele decedate la Clubul Colectiv (imagine socanta care va afecteaza emotional)

Una dintre persoanele care a fost prezentă la Clubul Colectiv, în momentul incendiului, a avut putere să fotografieze imaginea dezastrului adevărat, respectiv tinerii care au murit.

Poza este șocantă, dar trebuie acceptată pentru că reflectă adevărul crud și va folosi anchetatorilor, care  deja au declanșat un dosar penal in rem pentru omor din culpă și vătămare gravă din culpă.

Patronului clubului aflat la parterul fostei fabrici Pionerul a dat declarații.

Cauza principală a îmbulzelii este calea de acces, o ușă îngustă, prin care nu puteau trece mai mult de 2 persoane.

FOTO: Alin Grigore

P.S. Din grabă, inițial poza a fost dată neprelucrată, lucru pentru care ne cerem scuze. A fost modificată

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

4 Comentarii

 1. Ana maria

  Nu sa aprins focul de la artificii a fost o strategie vinovatul a stiut ce face e o mana criminala la mijloc focul a fost intentionat pus pentru a atrage atenria procurorilor si a presei pacat au murit oameni nevinovati tineti cont de imaginile an care artifficiile sau stins si dupa aceeia sa afrins incendiul.

 2. ionel

  Sunt un baiat pregatit din neamt. Avem 26 de ani de bataie de joc si de sperante. Pentru dreptate trebuie sa mergem la capitala sa facem ordine. Chiar asa slabi suntem?

 3. mara

  nu inteleg ceva. Dece au murit asa de multi oameni frumosi si biata Teodora a fost ranita si plus ca avea 7 operatii. A stat in fata la scena si eu am sperat sa nu moara ci sa traiasca.

  ADIO,TEO

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *