Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, adusa la disperare de catre un jurnalist

gratiela-gavrilescuMinistrul Mediului a avut o altercație cu un jurnalist, când se dezbătea starea Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor, motiv pentru care a plecat dintr-o conferință de presă. 
 
Grațiela Gavrilescu s-a întâlnit cu reprezentanţii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri şi ai Consiliului Judeţean Bistrița.
 
La un moment dat, s-a discutat despre problema colectării selective a deşeurilor, iar un ziarist a insistat că acest lucru nu prea funcționează. El a declarat că populaţia a fost somată abia de luna aceasta că trebuie să arunce deşeurile selectiv, iar operatorul de salubritate selectează gunoiul în mică măsură.
 
Întrebată dacă există riscul ca Uniunea Europeană să ceară înapoi banii, în cazul Sistemului de Management Integrat al DeşeurilorGraţiela Gavrilescu a precizat: „Eu sper să nu fie problema aceasta. Sunteţi pesimişti”.
 
Același jurnalist din sală a insistat şi i-a spus ministrului că sistemul pe care-l dă exemplu de bune practici de fapt nu funcţionează şi că nu se colectează selectiv. Atunci, Graţiela Gavrilescu a ridicat tonul, spunându-i: „Vorbiţi limba română domnule? În ce limbă vreţi să vorbim să ne înţelegem?”.
 
Enervat evident, ministrul Mediului a încheiat subit conferinţa de presă. 
 
 
sursa: Adevărul

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *