Metrorex, zguduita de un nou caz de abuz in serviciu, tocmai cand se discuta despre aceasta infractiune?

metrouLa această oră, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române și specialiști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dealul Spirii” București – Ilfov efectuează o acțiune comună de verificare a tuturor spațiilor comerciale situate în stațiile de metrou.

Polițiștii vor verifica modul în care societățile ce îşi desfășoară activitatea în aceste spații comerciale au obținut dreptul de folosință asupra lor.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la presupuse infracțiuni de abuz în serviciu,  în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Acțiunea desfășurată de specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență vizează verificarea modului în care amplasarea și exploatarea acestor spații comerciale în stațiile de metrou respectă condițiile specifice din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, aspecte ce nu fac obiectul dosarului penal.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *