Mesaj cutremurator al cumnatului lui Radu Palada, mort in incendiul de la Club Colectiv

Mihai Danciu (foto jos, cu soția sa – sora lui Radu și cele două fete), cumnatul lui Radu Palada, a trimis un mesaj cutremurător către conducerea statului român de la Madrid, acolo unde locuiește.

„INTREBARI PENTRU CONDUCEREA SISTEMULUI.

Domnule Presedinte … mi-am pierdut cumnatul in nenorocirea de aseara…. si o data cu el si jumatate din familia mea…. sotia mea nu mai are frate iar fetitele mele 7 si 5 anisori… ma intreaba mereu de unchiul Radu si de ce plange mama lor fara oprire. Credeam ca sunt o persoana puternica insa nu pot face fata acestei probleme. Am ochii secati de atata plans si nu stiu ce sa le raspund…. ieri le tinea in brate si astazi nu mai este.

SUNT UNUL DIN CEI MULTI CARE AU VOTAT CU DVS. SINCER AS AVEA DOAR O SINGURA INTREBARE LA DVS. SI ANUME AS VREA SA STIU CINE RASPUNDE DIN SISTEM DE ACEST DEZASTRU ? …. CUM SA TREC PESTE ASTA…. DE CE SE IAU MASURI INTOTDEAUNA DUPA UN ASEMENEA EVENIMENT SI NU INAINTE ?… OARE ACESTE VICTIME, NU SUNT VICTIMELE FAPTULUI CA S-AU NASCUT UNDE NU TREBUIA? SI ANUME IN ROMANIA.

POATE RASPUNDE CINEVA OFICIAL FETITELOR MELE?

APRECIEZ CONDOLEANTELE DVS NUMAI CA ACESTEA NU MA AJUTA CU NIMIC…

EU IL VREAU INAPOI PE RADU.”

Și sora lui Radu, Ioana Angela Danciu, a pus pe facebook un mesaj care îți rupe inima:

„Iubire vesnica ce atinge infinitul si un gol imens de nedescris… nu credeam sa doara atat…. pare ireal…. nu mai este si nu-l mai pot starnge in brate …. as da din zilele mele sa mai fie langa mine si nu mai e….si ramane doar amintirea unor ochi albastri …. cei mai frumosi ochi albastri din lume”

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *