„Luna Sporturilor” la Ploiesti Shopping City: In acest weekend, saritura cu role peste o masina

O luna intreaga dedicata sporturilor(2)Ploiești Shopping City a pregătit, pentru un nou weekend dedicat sportului, un spectacol pe role și skateboard. Pentru că o astfel de activitate fizică aduce numeroase beneficii bunei dezvoltări a copiilor, dar și a adulților deopotrivă, în perioada 27-28 mai, vizitatorii vor fi încântați cu trucuri spectaculoase realizate de unii dintre cei mai talentați tineri. Nu vor lipsi nici concursurile pentru amatori care vor aduce participanților premii speciale. 

Demonstrații pe role și skate, personalizări stil graffiti

Timp de două zile, în intervalul orar 11:00-18:00, toți cei care vor trece pragul centrului comercial vor putea să asiste, în zona special amenajată în parcare, la trick-uri de skate, role și trotinete. Activitățile vor fi susținute de către membrii echipei Școala de Role AMB, care vor fi pregătiți să impresioneze publicul cu unele dintre cele mai spectaculoase demonstrații.

Cosmin Dumitru, liderul comunității care reunește iubitorii de skate, role și trotinete, va surprinde cu o serie de trucuri în materie de sărituri și slalom și îi va încânta pe cei prezenți cu un moment grandios: săritura peste o mașină. 

Pe parcursul celor două zile vor fi prezenți și maeștrii artei graffiti. Aceștia vor avea la dispoziție vopseluri și accesorii pentru a le oferi tuturor celor interesați posibilitatea să-și personalizeze skate-ul, rolele sau tricicletele.

Cursuri de inițiere și concursuri de amatori

Membrii Școlii de Role AMB vor fi pregătiți și pentru a oferi cursuri de inițiere și perfecționare. Cei care își doresc să învețe să meargă pe skateboard o vor putea face într-un mediu sigur, cu ajutorul unui instructor.

Pe parcursul lecției de 20 de minute, aceștia vor învăța cele trei elemente cheie ale echilibrului, cele patru etape spre a deveni skater: cum să pornești simplu, care este postura corectă pe skateboard, dar și cum să oprești în siguranță, cum să îți menții echilibrul în mers și exerciții de bază pentru o manevrare mai bună.

Nu vor lipsi nici surprizele dedicate publicului. Cei curajoși sunt invitați să își demonstreze îndemânarea și să participe la concursurile care îi va premia cu  unul din premiile oferite de Decathlon, o trotinetă, un skate sau cu vouchere de cumpărături oferite de Intersport. Concurenții vor trebui să parcurgă o serie de probe: free ride, slalom jaloane, viteză și sărituri.

Parteneri: Decathlon, Intersport, Școala de Role AMB

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *