Liviu Dragnea adanceste misterul despre candidatul PSD pentru Primaria Ploiesti: „Negociem cu ALDE”

 

Liviu Dragnea - PSDPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a  făcut o declarație care nu doar că nu lămurește cine va fi candidatul acestui partid pentru funcția de primar în Ploiești, dar chiar pune sub semnul întrebării o asemenea candidatură. Astfel, Cristian Ganea și Daniel Savu par să nu îi convină liderului social-democrat.

Dragnea vorbește de „multe confuzii” în organizația PSD Ploiești și spune că se negociază cu alt partid desemnarea unui candidat.

„La Ploieşti avem o situaţie puţin aparte. Au fost foarte multe confuzii în acea organizaţie, nu e un secret, şi acum avem o discuţie foarte strânsă cu colegii de la ALDE şi căutăm cea mai bună variantă pentru Ploieşti.’‘, a precizat liderul social-democrat.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *