Jandarmii din Prahova confirma faptul ca se implica in oprirea furtului de lemne din judet

furt lemne jandarmiSâmbătă,12 februarie a.c., în jurul orei 12.00, o patrulă de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești, aflată pe timpul executării unei misiuni specifice pentru combaterea faptelor de tăiere ilegală și furt de material lemnos pe raza Ocolului Silvic Doftana, au depistat în apropierea localității Telega, doi bărbați care transportau cu ajutorul unui atelaj hipo, masă lemnoasă, fără a avea documente justificative.

Jandarmii au procedat la legitimarea și identificarea acestora, stabilind că se numesc T.M. de 50 de ani din Telega și T.F. de 30 ani din Câmpina.

În urma verificărilor și a măsurătorilor efectuate a rezultat faptul că aceştia au secționat cantitatea de 2m3 material lemnos ,,specia fag,, dintr-o locație aparținând Ocolului Silvic Doftana.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii unei fapte susceptibile de ,,tăiere, fără drept, de arbori din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara acestuia indiferent de forma de proprietate”( Legea nr.46/2008).

Documentele au fost predate Postului de Poliție Telega pentru continuarea cercetărilor.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *