ISU Prahova roaga autoritatile locale din Ploiesti sa mute statia de taxi din fata institutiei

Conducerea ISU Prahova a declarat pentru max-media.ro că a avut mai multe discuții cu autoritățile locale din Ploiești, cererea instituției fiind ca stația de taxi de pe strada Rudului să fie mutată în altă parte. Pompierii susțin că sunt incomodați ori de câte ori sunt chemați la vreo intervenție și trebuie să scoată autospecialele grele.

Din păcate, până acum discuțiile nu au dus nicăieri.

Din fotografiile remise de ISU Prahova se vede cum taxiurile staționează peste drum de sediul instituției, într-o zonă unde carosabilul nu are o lățime corespunzătoare.

Cum nici drepturile taximetriștilor nu pot fi încălcate, poate ar fi bine ca Primăria Ploiești să găsească o soluție care să împace ambele tabere.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. frusinoiu stelian

    Conducerea ISU sa faca ordine si in randul angajatilor care parcheaza autovehiculele personale pe coltul strazii(legea spune minim 25m),intersectia str.Rudului cu str.Pompieri,asigurarea pentru patrunderea in intersectie fiind opturata de autoturismele respective.Dar probabil ca obiectivul aparatului foto nu poate declansa si spre partea dreapta de pe scarile comandamentului.

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *