Interesele politice distrug CSM Ploiesti, iar hotii striga hotii !

scandal CL Ploiesti Botez - Dobre pe tema CSMNimic nu mă irită mai mult decât minciunile camuflate sub declarații politice. Iar când acest minciuni ascund un interes meschin, care distruge un bun care aparține Primăriei Ploiești, mă văd nevoit să clarific niște lucruri.

Clubul Sportiv Municipal a ajuns în situația în care este pentru că toate partidele care au reprezentanți în Consiliul Local Ploiești au închis ochii la ilegalități și au folosit instituția pe post de vacă de muls.

Da, CSM a oferit finanțări ilegale unor entități sportive private (Asesoft și Ghiță știu exact ce și cum), așa cum a oferit și publicitate dubioasă. În egală măsură.

Și a plătit niște sportivi pentru că s-au implicat politic în campania de la alegerile locale, ca un fel de răsplată. Ceea ce mi se pare rușinos!

PSD știe bine că plățile pe PFA, așa cum au mulți sportivi care au relații contractuale cu acest club, sunt ilegale. Nu o spune primarul PNL Adrian Dobre, ci șefa Direcției Economice, Nicoleta Crăciunoiu. O spune și ITM Prahova. 

Pe de altă parte, nici edilul liberal nu s-a stresat prea mult să găsească soluții. Nu e de ajuns să arăți cu degetul! Asta o poate face oricine. Mai trebuie să găsești și rezolvări la problemele ivite, dacă vrei să te numești conducător.

Știu că alegerile reprezintă perioada cea mai bună pentru ca ipocrizia politică să iasă la suprafață. De aceea, uneori mi-e și scârbă să mai comentez.

Dar a perpetua o minciună sfruntată, doar de dragul de a obține un iluzoriu avantaj electoral, mi se pare ceva degradant, sub orice limită a nemerniciei.

În fapt, nicio parte nu are interes să rezolve problema CSM, asta trebuie să știți dragi sportivi și antrenori. PNL și primarul Adrian Dobre vor sânge pe pereți și așteaptă o anchetă penală la club, ca să se tragă la răspundere social-democrații vinovați. Cei de la PSD vor să-i pună bețe-n roate edilului și să-i evidențieze indecizia și incapacitatea de a rezolva, cu promptitudine, problemele administrative, ceea ce e un lucru adevărat.

În lupta asta ridicolă, imorală și ipocrită, apar victime colaterale. Adică tu, nea Titi „Prosop” Tudor! Și ceilați ca tine !

Credeți că unii vă vor binele? Nu, doar să obțină ceva: capital politic, bani, răzbunare etc.

Așa că spun întreg Consiliul Local Ploiești și executivului:

RUȘINE SĂ VĂ FIE ! DACĂ MAI AVEȚI OBRAZ…

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *