Incendiu puternic in Ploiesti, la un grup de locuinte. Vezi daca au fost victime (FOTO)

incendiu1_Nabucco_PloiestiÎn dimineața zilei de marți, 15 noiembrie 2016, în jurul orei 07:30, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino”  al Judeţului Prahova cu privire la producerea unui incendiu la un grup de trei locuințe din municipiul Ploiești.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgență 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violență și cu degajare mare de fum, pe o suprafață de aprox. 400 mp.

Operațiunea de stingere a fost finalizată în jurul orei 09:18, echipajele de pompieri reușind să împiedice propagarea flăcărilor la locuințele învecinate.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui sistem de încălzire (boiler) defect.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *