Ilie vs. Socoleanu: Scandal intre fostul director al SC Hale si Piete SA Ploiesti si consilierul personal al primarului

ilie-socoleanuUn incident ciudat s-a petrecut, marți dimineață, la intrarea B din Palatul Administrativ (Casa Albă) din Ploiești. Doi politicieni cunoscuți s-au luat la harță. Este vorba despre Radu Socoleanu – ex-viceprimar al municipiului, actual consilier personal al edilului-șef din Ploiești – și Emanuel Ilie – ex-directorul SC Hale și Piețe SA, societate controlată de Consiliul Local. 

IPJ Prahova susține că pe 112 a fost primit un apel, în jurul orei 09:45, dat de Radu Socoleanu. Acesta reclama faptul că a fost agresat de Lia și Emanuel Ilie.

Echipajul de intervenție trimis la fața locului a constatat că între persoanele de față era o stare tensionată, dar fără să existe vreun rănit. Nici vorbă, așadar, de vreo agresiune.

Socoleanu a fost totuși transportat la Spitalul Județean, pentru că ar fi suferit un atac de panică, după cum singur ne-a declarat.

„Emanuel Ilie și fosta sa soție au provocat acest scandal. Ea a vrut să-mi smulgă telefonul din mână. I-am reclamat la Poliție!” a spus consilierul primarului Adrian Dobre. Care a precizat pentru max-media.ro și de ce există acest conflict: „Reclamă faptul că nu am plătit o datorie și de aceea m-au bruscat. De data aceasta nu va rămâne așa, voi apela la lege.”

Max-Media.ro a contactat-o și pe Lia Ilie, care ne-a declarat că toată povestea este una personală și nu vrea să o facă publică: „Nu aș vrea să declar prea multe. Dl. Socoleanu nu a fost atins nici de mine, nici de fostul soț. Așa că nu are, în mod real, ce să ne reproșeze. Noi, însă, avem să ne recuperăm niște bunuri de la el, bunuri care ne aparțin și care fac obiectul unui partaj. Sper să ne înțelegem amiabil, pentru că nu vreau circ.”

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *