FC Petrolul a adus un jucator cu multiple talente sportive. La nevoie, poate lasa mingea si deveni driver

Benoit Lesoimier pasionat de trap si proprietar de caiÎn tentativa de a se salva de la retrogradare, Petrolul a schimbat antrenorul, instalându-l marți pe Constantin Schumacher (39 de ani) în locul lui Mihai Stoichiță, și și-a primenit și lotul.

Între fotbaliștii aduși pentru îndeplinirea obiectivului e și francezul Benoit Lesoimier (32 de ani, foto), jucător trecut pe la Caen, Clermont, Troyes, Brest și Ajaccio.

Mijlocaș stânga, dar care poate evolua și pe banda dreaptă, Benoit a fost adus liber de contract, ultima dată evoluând la Ajaccio, fosta echipă a lui Adrian Mutu. El a marcat chiar împotriva lui PSG, 2-5 în Cupa Franței.

Fotbalistul cu 99 de meciuri în Ligue 1 are talente multiple, conform ziarului Libertatea.

El a a devenit proprietar de cai și a câștigat cu aceștia trei curse de trap.

”În 2009, lucrurile au devenit serioase și mi s-a îndeplinit visul. Am un prieten, driver celebru, Gilles Delacour, care mi-a vândut o iapă de trei ani, Talara d’Occagnes. Am devenit proprietarul calului și a așa am început povestea. Chiar cu Lesoimier în sulky, calul a debutat în forță, pe hipodrimul de la Argentan, terminând prima cursă pe locul 5! Sunt unul dintre puținii proprietarii cu intrare de asemenea succes!”, se mândrește Lesoimier.

Venit la FC Petrolul cu gând să o salveze echipa de la retrogradare, francezul promite că va concura pe noul Hipodrom din Ploiești dacă lupii galbeni se mențin în prima ligă.

“Nu pariez foarte mult, eu prefer să mă uit la antrenamente, la curse. Uite, dacă Petrolul scapă de retrogradare, aș alerga și pe hipodromul din Ploiești, am văzut că se modernizează și va fi gata în primăvară! Doar să găsesc concurență ca lumea!”, a spus Benoit Lesoimier, conform LIBERTATEA.

 sursa: Libertatea.ro

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *