Dosar penal dupa un grav accident petrecut in judetul Brasov, soldat cu 4 morti, intre care si un copil (VIDEO)

accident autocar Brasov Persani 4 morti fotoLa Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş a fost înregistrată o cauză privind accidentul rutier petrecut în cursul zilei de astăzi, între localităţile Braşov şi Făgăraş, soldat cu rănirea a mai multor persoane şi decesul a patru dintre pasagerii autocarului.

Dosarul a fost preluat, având în vedere complexitatea cauzei, de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, la faţa locului fiind deja o echipă mixtă formată din poliţişti şi criminalişti coordonaţi de un procuror.

accident Brasov Persani 4 morti

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

  • Cum s-a petrecut accidentul

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 22 au fost rănite, dintre care 16 în stare gravă, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, în dreptul localităţii Perşani. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brașov a instituit imediat cod roşu de intervenţie.

Conform poliției rutiere, autocarul înmatriculat în județul Iași a acroșat, în timp ce se deplasa pe DN1, în direcția Sibiu venind dinspre Brașov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulație.

Autocarul implicat în accidentul de la Dealul Perşani, judeţul Braşov transporta 28 de copii şi trei adulţi, a comunicat Ministerul Sănătăţii. În urma accidentului, patru persoane şi-au pierdut viaţa, fiind vorba de un copil şi trei adulţi (între care și cei 2 șoferi).

Copiii care se aflau în autocarul implicat în accidentul din județul Brașov erau de la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” și Palatul Copiilor din Iași și se duceau la un festival la Arad, a declarat pentru AGERPRES Camelia Gavrilă, inspectorul șef al ISJ Iași.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *