Doi elevi de la Colegiul Militar din Breaza au fost laudati de catre MApN pentru performantele sportive

elevi sportivi Colegiul Militar BreazaDoi elevi de la Colegiul Militar din Breaza au fost lăudați de Ministerul Apărării Naționale, care le-a făcut publice performanțele sportive. unul dintre ei este medialiat alături de echipa Clubului Sportiv Municipal Ploiești.

Iată ce a scris MApN:

„Îmbinând pasiunea pentru sport cu munca asiduă, sub atenta îndrumare a profesorilor şi antrenorilor de educaţie fizică şi sport din cadrul Colegiului Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, Breaza, elevul Mihai Pîslaru (dreapta) şi elevul sergent Alexandru Drăgoi (stânga) au reuşit să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului unor competiţii sportive, rezervate juniorilor.

Elevul Mihai Pîslaru a doborât trei recorduri, cu echipa de la CSM Ploieşti, la proba de ştafetă 4x200m şi 4x400m (juniori 1 şi 2) din cadrul Concursului naţional “Memorialul Dorin Melinte”, iar elevul sergent Alexandru Drăgoi a devenit vicecampion naţional la Campionatul naţional de probe combinate pentru juniori 1, secţiunea heptatlon (60m plat, săritura în lungime cu elan, săritura în înălţime, aruncarea greutăţii, săritura cu prăjina, 60m garduri şi 1000m plat).”

Foto:  MApN, Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *