DNA Ploiesti va face perchezitii si o audiaza pe judecatoarea Ruxandra Popescu, de la Sinaia

judecatoare Sinaia Ruxandra Popescu la DNAMarți dimineața, judecătoarea Ruxandra Popescu, de la Judecătoria Sinaia, a fost adusă la DNA Ploiești, pentru a fi audiată în legătură cu posibile fapte de corupție. Magistratul este suspectat că a dat o decizie ciudată, ai cărei beneficiari ar fi fost niște apropiați ai șefului Poliției Sinaia, Marin Tudorică.

După audieri, procurorii anticorupție vor merge împreună cu judecătoarea  la Sinaia, pentru percheziții.

În acest sens, a fost cerut un aviz din partea Consiliului Superior al Magistraturii.

Surse judiciare au declarat pentru max-media.ro că Ruxandra Popescu ar fi primit o blană în valoare de 500 de euro, ca să stabilească un preț mai mic pentru un teren din centrul stațiunii Sinaia, achiziționat de către niște apropiați ai lui Marin Tudorică.

Aceștia ar fi dat Consiliul Local în judecată, ca să plătească pentru suprafața respectivă – atribuită prin concesiune – cu 244.000 de euro mai puțin.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Popescu Gheorghe

    Am o intrebare pertinenta, concludenta si utila cauzei: intr-un litigiu imobiliar pretul nu il stabileste evaluatorul imobiliar care este specialistul in domeniu? Expertiza judiciara poate fi proba la dosar, prin care se evalueaza imobilul, dar nicidecum judecatorul ,, nu stabileste pretul unui teren”. Haideti sa reformulam stirea:)
    Cu respect

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *