Distractie pentru cei mici, de Halloween, la Ploiesti Shopping City

De Halloween, Ploiești Shopping City promite distracție „de groază” pentru cei mici.  Concursuri, momente artistice, photo corner, personaje fantastice, face painting, trick or treat și ateliere creative, de toate vor avea parte copiii ce vor alege să petreacă cel mai înfiorător weekend din an în mall-ul din nordul orașului.

Vineri, școlile și grădinițele se vor duela în cântece, poezii și piese de teatru în cadrul celui mai terifiant concurs de talente. Toți piticii vor fi costumați și vor pleca acasă cu premii dulci.

În plus, pe toată durata celor 3 zile de distracție monstruoasă, personaje fantastice vor fi prezente în mall , iar cei mici vor avea parte de concursuri și jocuri interactive, face painting și modelaj de baloane. Cei ce vor pleca la colindat în magazinele partenere din Ploiești Shopping City și vor spune cuvintele magice “TRICK OR TREAT” vor fi răsplătiți cu bomboane.

Cei ce iubesc fotografiile pot alege să se pozeze cu unul dintre zecile de costume de groază de la photo corner-ul special amenajat. Mai mult, aceștia vor primi cadou cea mai reuşită poză a lor.

Sâmbătă și duminică, cei mici vor învăța să confecționeze păianjeni din cartoane de ouă, vrăjitoare pe linguri de lemn, pălării de vrăjitoare și propriile suporturi de bomboane personalizate de Halloween. Atmosfera va fi întreținută de Vrăjitorul Merlin, Vampirul Setilă și Vrăjitoarea Huala.

Programul complet al atelierelor și spectacolelor este următorul:

  • Sâmbătă și Duminică, 12:00 – 15:00 – ateliere creație păianjeni din cartoane de ouă, vrăjitoare pe linguri de lemn, pălării de vrăjitoare
  • Sâmbătă, 16:00 – spectacol cu Vrăjitorul Merlin
  • Duminică, 12:00-14:00 – copiii își pot realiza mulajul propriei mânuțe din ceară, disponibilă în 2 culori
  • Duminică, 16:00 – spectacol cu Vampirul Setilă și Vrăjitoarea Huala

Activitățile dedicate sărbătoarei de Halloween vor avea loc vineri, între orele 15:00-19:00 și sâmbătă și duminică între orele 12:00-18:00, în zona scărilor rulante.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *