Directorul Economic din Primaria Ploiesti a fost mutat de pe post. Dispar blocajele de finantare?

Nicoleta Craciunoiu Primaria Ploiesti Directia EconomicaPrimarul Adrian Dobre a luat o decizie care nu îl caracterizează, dar care era așteptată de multă lume. A schimbat, peste noapte, directorul economic al instituției.

Edilul din Ploiești a semnat o dispoziție prin care o mută pe Nicoleta Crăciunoiu de pe funcție și o transferă la Direcţia Relaţii Internaţionale.

Surse din administrație susțin că în locul acesteia ar urma să fie adus Viorel Boştină, în prezent inspector fiscal la AJFP Ilfov.

Cert este că scaunul Directorului Economic din Primăria Ploiești se clătina de mult timp, deoarece Nicoleta Crăciunoiu blocase anumite plăți, pe motiv că acestea sunt ilegale. Practic, ea nu a dat viza de control financiar preventiv.

Astfel, fuseseră afectate o serie de activități precum deratizarea-dezinsecția (contractul prelungit cu SC Coral), transportul public (subvenția către TCE), Clubul Sportiv Municipal (plata către sportivi și antrenori) etc.

De altfel, tot pentru același motiv, primarii Andrei Volosevici și Iulian Bădescu au încercat să scape de Nicoleta Crăciunoiu, dând dispoziții identice. Numai că Directorul Economic a contestat în contencios-administrativ hotărârile, câștigând procesele și fiind repus în funcție. 

În schimb, foștii edili au ceva probleme cu caracter penal de rezolvat… 

CITEȘTE ȘI: Scandal mare in Primaria Ploiesti. Directorul economic, acuzat ca blocheaza activitatea, se simte amenintat

Plati ilegale in Primaria Ploiesti? Primarul interimar si-a asumat responsabilitatea pentru dezinsectia orasului

Activitate blocata la Clubul Sportiv Municipal. Se forteaza finantarea, dar Primaria Ploiesti nu are solutii

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *