Dansatoarea din buric, care nu a impresionat-o pe Mihaela Radulescu, este din Ploiesti (VIDEO)

Mariana Vechiu Ploiesti Romanii au Talent sezonul 6 belly danceMariana Vechiu e din Ploiești și practică belly dance sau dans din buric. Anul acesta, ea s-a înscris la Românii au Talent.

Tânăra de 25 de ani și 1,64 m înălțime l-a lăsat cu gura căscată pe Florin Călinescu, l-a mulțumit și pe Andi Moisescu, dar pe Mihaela Rădulescu nu a impresionat-o deloc.

Fosta prezentatoare TV a declarat că Mariana nu merită un DA și chiar a jignit-o. Din fericire a fost singura care i-a dat nu.

„E cea mai ușoară cale – uită-te și la colegii mei – de a prosti bărbații. Când ai dat din buric, din țâțe și din fund… A fost un belly dance care nu a avut nimic ieșit din comun. Putem face toți așa dacă avem vreo 2 zile de pregătire. Nu am simțit nimic din finețurile acestui dans. […] Asta e o slăbătură urâțică.”, a comentat destul de răutăcios Mihaela Rădulescu.


Romanii au talent 2016: Mariana Vechiu – Belly Dance pe vocearomaniei.protv.ro

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *