Consilierii PNL Ploiesti ii acuza pe cei de la PSD, ALDE si PMP ca dezinformeaza. Afla ce i-a nemultumit

CL Ploiesti 2016 - liberali si PMP

În ședința Consiliului Local Ploiești, de marți, a izbucnit un scandal pe tema achiziționării unor noi autobuze, din bugetul municipiului. Cei de la PSD susțin că subiectul a fost discutat în urmă cu 9 luni și că edilul nu a mai făcut nimic de atunci, deși trebuia organizată o licitație.

Mai mult, consilierii social-democrați au dat de înțeles că anumite criterii aflate în caietul de sarcini – caiet respins de ANRMAP –  duc la o singură concluzie: licitația urma să fie aranjată!

În replică, primarul și consilierii PNL vorbesc de dezinformare.

Cert este că SC TCE SA Ploiești, societatea care asigură transportul public de călători, se află într-un dezastru financiar. Ca să o ajute, administrația locală ar trebui să îi achite subvenția, să îi eșaloneze datoriiile și să cumpere mijloace noi de transport, pe care apoi să i le dea în gestiune. 

CITEȘTE ȘI: Un document intern arata dezastrul de la TCE Ploiesti: pierderi de peste 9 milioane lei, datorii care depasesc 40 milioane de lei

COMUNICAT PNL

„In sedinta din 28.11.2017   GRUPUL PSD+ALDE+PMP majoritar in Consiliul Local a dovedit inca o data ca practica arma dezinformarii, mintind opinia publica cu privire la eforturile depuse de Primarul Adrian Dobre pentru achizitionarea a 50 de autobuze noi.

Grupul PSD+ALDE+PMP  ’’uita’’ ca ultima formula de lucru privind achizitia de autobuze noi a fost aprobata de Consiliul Local Ploiesti prin HCL281/17 .08.2017.

Din data de 17 august 2017 si pana in prezent s-au derulat toate formalitatile legale pentru derularea procedurii de achizitie a celor 50 de autobuze noi DIESEL EURO VI.

Grupul PNL din Consiliul Local Ploiesti isi manifesta sustinerea ferma pentru achizitionarea urgenta a celor 50 de autobuze noi necesare unui transport civilizat pentru cetatenii din Municipiul Ploiesti.”

Grupul Consilierilor Locali PNL Ploiesti

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *