Comunicat oficial al DIICOT Ploiesti, despre acuzatiile de trafic de droguri in cazul Cheloo & Co (UPDATE)

UPDATE: Cheloo a primit control judiciar pentru trafic de droguri, iar alți 6 indivizi au fost reținuți de către DIICOT Ploiești.

droguri-elevi-liceu-Ploiesti„La data de 30.03.2016  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti  împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești şi Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița au efectuat un număr de 10  percheziţii domiciliare  pe raza municipiului București și a județelor Prahova și Ialomița, în cadrul unei acţiuni vizând  săvârşirea de către un număr de 8 suspecţi a infracţiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 şi până în prezent, în baza unei rezoluţii infracţionale unice şi a unei înţelegeri prealabile, suspecţii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul București iar ulterior le-au  comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orașului Breaza și a localităților limitrofe.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost găsite diverse cantități de materie vegetală cu aspect de cannabis, semințe de cannabis, precum și ustensile pentru consum, ambalare și distribuire de drogurilor.

La sediul DIICOT, Serviciul Teritorial Ploieşti  au fost aduse în vederea audierii un număr de 80 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul organelor de poliţie din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

La percheziții au paticipat și jandarmi.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.”

FOTO: pentru ilustrație, nu are legătură cu acest caz

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

6 Comentarii

  1. Alex C.

    „precum și ustensile pentru consum, ambalare și distribuire de drogurilor.”

    Acordu’ ma-tii.

  2. Pingback: Dosarul DIICOT Ploiesti, care il avea ca tinta principala pe Cheloo, s-a fasait. Artistul va scapa fara inchisoare - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

  3. Pingback: Dosarul DIICOT Ploiesti, care il avea ca tinta principala pe Cheloo, s-a fasait. Artistul va scapa fara inchisoare | Muntenia News

  4. cheloo

    Ancheta porneste in anul 2014 este introdus Radu Anton (contabil) ca informator in cercul de prieteni a lui cheloo prin cumnatul acestuia mark one, prin acest sifon notoriu se bazeaza condamnarea lui cheloo. Hai salut si ptr colaboratorul investigatorului sub acoperiere „chitoi cristian”

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *