Circ la Primaria Ploiesti: S-a gresit documentatia pentru a atrage un imprumut de 150 milioane lei

Primaria-orasului-Ploiesti

După  cele 11 proiecte cu finanțare europeană, nefinalizate la termen și pentru care Primăria Ploiești a fost obligată să-și mărească partea de cofinanțare, a urmat o fază care arată că lipsa de profesionalism nu reprezintă un accident trecător, ci o stare de fapt.

Conform senatorului PNL Andrei Volosevici, din cauza unei erori și a lentorii cu care se mișcă lucrurile în administrația locală, au fost pierdute 17 zile pentru a suplimenta bugetul local, aflat aproape de faliment.

Astfel, după ce împrumutul celor 150 milioane de lei a fost aprobat în Consiliul Local, au trecut 10 zile până când documentația de atribuire a fost pusă pe SEAP.

Numai că, surpriză, documentația avea o greșeală, așa că a fost retrasă și corectată. Așa s-au pierdut alte 7 zile.

În exclusivitate pentru max-media.ro, primarul interimar, Cristian Ganea, a declarat că, până acum, doar două bănci par a fi interesate să depună oferte. Este vorba despre BRD și CEC.

Plicurile conținând clauzele pentru creditul de 150 milioane de lei vor fi depuse pe 6 aprilie, la ora 9:00, și vor fi deschise la ora 12:00.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *