Cine este prahoveanul care si-a injunghiat mortal fratele, la Plopeni

AlexandruUn bărbat în vârstă de 29 de ani, din Plopeni, și-a ucis fratele, luni seară, dându-i mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului și a gâtului. Indivul  a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a primit mandat de arestare preventivă din partea instanței.

Victima – Mihai Mateescu – avea 36 de ani și trăia încă alături de fratele său.

Pe fondul problemelor din familie, dar și a unui conflict spontan, cei doi s-au certat, apoi s-au luat la bătaie. De altfel, conform rudelor, nu se prea înțelegeau.

Loviturile aplicate cu cuțitul au fost așa de puternice, încât medicii nu au mai avut ce face pentru a-l salva pe Mihai.

Fratele vinovat, Dan Alexandru Mateescu, riscă mulți ani de închisoare, pentru omor.

COMUNICAT – Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova 

În data de 27.11.2017, organele de poliție au fost sesizate cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orelor 18.40, pe raza localității Plopeni a avut loc o altercație între două persoane în urma căreia una dintre acestea a decedat.

S-a constituit dosar penal pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, faptă prevăzută de art. 199 al. 1 C.p. rap. la art. 188 al. 1 C.p. stabilindu-se următoarele:

În seara de 27.11.2017, între inculpat și victimă, frați care locuiau împreună, a izbucnit un conflict spontan generat de aspecte privind conviețuirea lor, context în care inculpatul i-a aplicat victimei trei lovituri cu cuțitul în zone vitale, respectiv în zona abdominală și a gâtului.

Victima a fost transportată imediat la spital unde, la scurt timp, a decedat.

Cercetările penale se află în curs de desfășurare și, față de circumstanțele săvârșirii faptei, în data de 28.11.2017, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus reținerea inculpatului pentru 24 de ore, sesizând ulterior Tribunalul Prahova cu propunere de luare față de acesta a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *