Carmen Negoita le-a dat sfaturi despre stilul vestimentar celor care au vizitat Ploiesti Shopping City

Carmen NegoitaÎn acest weekend, la Ploiești Shopping City are loc un eveniment care a devenit deja de tradiție: fashion & beauty corner!

Vizitatorii au fost răsfățați cu prezentări de modă, sesiuni și workshop-uri gratuite de make-up, hairstyling și manichiură, tratamente cosmetice etc.

Și dacă doamnele sunt cele care beneficiază, de obicei, de aceste servicii, Ploiești Shopping City s-a gândit și la domni. Sâmbătă, pentru a demonstra că și bărbații pot fi mai atrăgători, au fost invitați membrii echipei de volei Tricolorul LMV Ploiești, care au suportat cu stoicism serviciile de … înfrumusețare. 

DSC01982Carmen Negoiță, care deține un blog de lifestyle, le-a oferit sfaturi despre stilul vestimentar femeilor care au urmărit și câteva prezentări de modă ale unor branduri cunoscute, prezente în mall. Alături i-a stat, ca de obicei, directorul de marketing al Ploiești Shopping City, Marina Trifina (foto dreapta).

Experiența se repetă duminică, între orele 13:00-18:00, în spațiul special amenajat din zona scărilor rulante.

Și, pentru ca atmosfera de răsfăț și sărbătoare să fie completă, cei care vor trece pragul Ploiești Shopping City în weekend se vor delecta cu demonstrații de dans oferite de Trupa Elite Cabaret și vor avea parte de concursuri cu premii tentante!

În plus, ai șansa să cîștigi o invitație de 2 persoane la Therme București! Trimite cuvântul „Therme” pe adresa de e-mail: office@ploiestishoppingcity.ro până duminică, ora 18:00 și poți fi chiar tu câștigător!

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *