Bai, postacilor, intai ganditi si apoi scrieti! A jigni electoratul arata prostie si lipsa de educatie

dezbatere politicaRar mi-a fost dat să văd atâta răutate și prostie ca în mediul politic, mai ales în perioada campaniei electorale. Și, din păcate, această stare de lucruri continuă și după.

Ieri, un coleg din presă scria „Nu cred că există oameni mai proști decât ăia care ne spun cât de proști sunt cei care au votat altfel decât ei”. Îi dau dreptate.

Un om inteligent trage învățăminte dintr-o înfrângere. Un prost înjură pe toată lumea și arată cu degetul spre alții.

Este vorba despre cultură, despre bun simț și educație. Lucruri care lipsesc din ce în ce mai mult în mediul politic.

Cum poți, de exemplu, să spui că toți bucureștenii sunt de vină că au ales PSD? În primul rând, prezența la vot a fost mică, așa că au votat în special membrii de partid. În al doilea rând, alegătorii au taxat copilărismele și bâlbele PNL, care s-a tot jucat cu numirea unui candidat, până când povestea a ajuns subiect de mișto.

Și chiar dacă PSD ar fi dracul în persoană, tot nu îi poți blama pe cei care l-au ales. E opțiunea lor. Bună sau greșită, asta înseamnă democrația: libertatea de a alege, de a vorbi, de a avea un punct de vedere etc.

Am auzit, și invers, cât de proști sunt ploieștenii că au ales un primar de la PNL. Zău, chiar așa?! Nu vă e rușine să vă credeți voi Dumnezei și pe restul niște amărâți? Atât de mult tupeu aveți, încât nu vedeți dincolo de interesele voastre meschine. Vă fug funcțiile de sub fund? Păi nici nu le meritați!

Așadar, când vreți, băi postacilor, să trageți pe cineva la socoteală, uitați-vă în primul rând la liderii care vă conduc în partid. Ei au gestionat campania, ei trebuie să răspundă. Numai un idiot slugarnic, care vrea să facă șefului pe plac, va spune că alegătorii sunt de vină.

De fapt, dacă mă gândesc bine cum se face atragerea de cadre în partide, profilul idiotului slugarnic, lipsit de veleități profesionale, care știe să trăiască doar pus pe funcții călduțe e simptomatic pentru actuala societate.

Când noi, ceilalți, vom scăpa de viermii și paraziții din partide, care trăiesc pe spatele altora, atunci poate și electoratul va ieși masiv la vot.

Până atunci, postacilor, mucles – vorba unei șmechere de partid…

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *