Accident de munca grav, in judetul Brasov. Un salariat se zbate intre viata si moarte

explozie accident muncaUn accident de muncă s-a petrecut, vineri dimineață, în jurul orei 4.30, la un abator de pe Calea Feldioarei, din municipiul Brașov. Primele informații arată că un compresor cu amoniac de la instalaţia de răcire a explodat. Cauzele sunt deocamdată necunoscute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, un angajat al abatorului, în vârstă de 51 de ani, a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Victima, inconştientă, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov și internată pe Secţia de Terapie Intensivă, dar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat cercetările, în timp ce poliţiștii au deschis o anchetă penală în acest caz. 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *