Vezi ce deputat de Prahova a cerut demisia ministrului Educatiei

Liviu Pop ministrul EducatieiDeputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, a susținut marți, 17 octombrie, în plenul Camerei Deputaților, o declarație politică despre necesitatea remanierii ministrului Educației, Liviu Pop.

‘Acum o lună, o dată cu începerea noului an școlar, remanierea ministrului Educației, Liviu Pop, s-a dovedit a fi o urgență națională. Haosul produs în sistemul de învățământ, criza manualelor pentru gimnaziu, lipsa de implicare în rezolvarea problemelor infrastructurii școlare, toate acestea erau temeiuri suficiente pentru ca dl. Pop să fie demis. Dacă mai adăugăm și modul în care ministrul Educației obișnuiește să se exprime în public, atunci niciun premier și niciun lider al partidului de guvernământ nu ar avea motive de amânare a acestei decizii firești’, a spus deputatul PMP.

Cătălina Bozianu consideră că menținerea în funcție a ministrului Educației reprezintă ‘o sfidare a tuturor copiilor de vârstă școlară, a părinților acestora și a bunului-simț’, precum și o dovadă a incapacității PSD ‘de a promova oameni competenți și decenți intelectual, care să reprezinte modele pentru copiii noștri’.

Totodată, în opinia deputatului PMP, scopul remanierii guvernamentale operate săptămâna trecută de liderii PSD este ‘reglarea de conturi între diferitele grupuri de interese politice și economice din PSD, din jurul sau din spatele acestui partid’. Potrivit autorului declarației politice, costurile instabilității politice și a incompetenței economice din actuala guvernare sunt plătite de cetățeni. ‘Ar fi fost, de aceea, un gest de minim respect față de oamenii care plătesc distracția politică a domnilor Dragnea și Tudose ca, la pachet cu miniștrii căzuți victimă acestor răfuieli, să fie demis și cel mai dezastruos ministru din guvern: Liviu Pop, de la Educație. Din respect pentru români, domnilor Dragnea și Tudose, vă cer să-l demiteți!’, a încheiat deputatul Cătălina Bozianu.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *