Vezi de ce vine presedintele Klaus Iohannis la Ploiesti, pe 22 noiembrie

Klaus IohannisPreşedintele Klaus Iohannis va participa, în 22 noiembrie, la Ploieşti, la o dezbatere cu tema ”Oraşele României la o sută de ani de la Marea Unire. Un viitor SMART pentru Ploieşti”, organizată de autorităţile locale, a anunţat, marţi, Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al şefului statului.

Aceasta a precizat că dezbaterea este considerată un prilej de analiză cu privire la locul în care se află România în acest moment şi la stadiul de dezvoltare a comunităţilor româneşti.

”Dezbaterea are loc în contextul în care ne apropiem de intrarea în anul Centenarului Marii Uniri, un prilej important în care se poate trage linie, se poate face o analiză în legătură cu locul în care se află România în acest moment, în ce stadiu de dezvoltare sunt comunităţile României, dar şi un prilej important pentru aleşi să îşi informeze cetăţenii în legătură cu perspectivele pe care le au în vedere, privind dezvoltarea zonelor rurale şi urbane în perioada următoare”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *