Vezi cum justifica presedintele PNL Prahova motiunea de cenzura impotriva ministrului de Finante

Iulian Dumitrescu PNL PrahovaPreședintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a postat o explicație vizavi de inițiativa liberalilor îndreptată împotriva ministrului de Finanțe, care a picat la vot în Senat. 

Iată ce a scris acesta: 

Niciodată în ultimii 25 de ani, România nu s-a mai confruntat cu atâtea improvizaţii nereuşite în domeniul fiscal, care lasă răni adânci în economie şi în societate, ca acum. Am votat astăzi Moțiunea simplă „<<Finanțista>> ministrului Mișa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit”, o moţiune inițiată de PNL, împreună cu PMP și USR.

L-am întrebat pe ministrul de Finanţe cum a reuşit, în doar câteva luni, să anuleze complet măririle de salarii prin creşteri substanţiale de preţuri la combustibili, gaze, electricitate sau prin devalorizarea monedei naţionale. Acelaşi ministru este autorul mai multor contraperformanţe, inclusiv a celei de depăşire a ţintei de deficit când România are o creştere economică de invidiat.

Le-am cerut colegilor senatori să îl scăpăm pe Ionuţ Mişa de chin, să îl eliberăm din funcţia de ministru şi să îl lăsăm astfel să se ocupe de lucruri la care realmente se pricepe. Plecarea domnului Mişa din fotoliul de ministru ar fi reprezentat un pas mic, dar absolut necesar ca ţara noastră să revină pe drumul cel bun, al creşterii economice sustenabile bazate pe investiţii, nu pe consum.

Iulian Dumitrescu a criticat, de asemenea, măsura impusă de PSD, de trecere a contribuțiilor salariale de la angajator la angajat. 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *