Vezi cine sunt candidatii ALDE Prahova pentru Camera Deputatilor si Senat. Nume surpriza pe lista

ALDE PloiestiSenatorul Andrei Volosevici care, marţi seară, a anunţat că demisionează din PNL, s-a înscris în ALDE Prahova şi va candida din partea acestui partid la Camera Deputaţilor. El va fi, însă, opțiunea 2 pe listă, după președintele Grațiela Gavrilescu.
 
„Baza deciziei mele de a veni în această echipă este aceea că am văzut o deschidere (…) faţă de modul în care se administrează oraşul. Nu cred că, în momentul ăsta, la nivelul Ploieştiului putem să discutăm de lipsa iniţierii unor proiecte sau de opunerea ALDE la iniţierea unor proiecte. Problema nu este în Consiliul Local, problema este la nivelul Executivului primăriei şi decizia trebuie să aparţină celui care a fost îndrituit prin voturile ploieştenilor să conducă oraşul.”, a declarat Volosevici, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul ALDE.
 
Acesta a arătat că a primit o invitaţie din partea ALDE pentru a se alătura partidului, dar şi că mai mulţi colegi din PNL, inclusiv consilieri locali, îl vor urma.
 
„Întotdeauna am fost înconjurat de o echipă. Sigur, vor fi foarte mulţi colegi care vor veni (în ALDE- n.r.). (…) Evident că sunt şi nişte consilierI locali şi îi respect pentru decizia asta. Ei decid să rămână în echipa mea chiar dacă, evident, la un moment dat, îşi vor pierde mandatul.”, a mai spus Volosevici.
 
„Deja ALDE a luat o hotărâre şi propunerea va pleca către Biroul Politic Central şi Comisia de fuziune ca domnul senator Volosevici să fie poziţia numărul 2 la Camera Deputaţilo.”, a declarat preşedintele ALDE Prahova, Graţiela Gavrilescu.
 
Lista ALDE Prahova pentru alegerile parlamentare va fi completată și cu fostul șef al Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu. Acesta va fi singura opțiune pentru Senat.

„Interesul organizaţiei este acela de a aduce pe prima poziţie oameni cu reputaţie foarte solidă, care pot aduce atât un plus electoral, cât şi, fireşte, un plus de credibilitate şi ne-am gândit la domnul Teodor Meleşcanu pentru asta. (…) cu un grad ridicat de certitudine vă pot spune că, probabil, domnul Meleşcanu va fi pe prima poziţie la Senat.”, a declarat vicepreşedintele ALDE Cătălin Beciu.
 
sursa: AGERPRES

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *