Veolia demareaza, de marti 13 octombrie, sezonul de incalzire termica in Ploiesti

Ca urmare a scăderii accelerate a temperaturilor din ultima vreme și a îndeplinirii condițiilor legale din HG 425/1994 (cele trei nopți consecutive în care media temperaturilor în intervalul 18.00-06.00 să fie sub 10 grade Celsius), Veolia Energie Prahova anunță începerea sezonului de încălzire 2015-2016 astăzi, 13 octombrie 2015.

De la această dată, toate echipamentele de producție și distribuție vor intra în ritmul de funcționare pentru perioada de iarnă.

Astfel, odată ajunse la parametri optimi, instalațiile vor livra energie termică pentru toți consumatorii racordați la sistemul centralizat, cu excepția celor ce înregistrează datorii sau care au solicitat amânarea desigilării vanelor, ca urmare a nefinalizării la timp a lucrarilor din interiorul blocurilor.

Rămânem, ca și până acum, deschiși dialogului și identificării unor soluții rapide pentru a începe distribuirea de agent termic și stingerea datoriilor pentru toate Asociațiile de Proprietari din Ploiești care înregistrează creanțe.

Asociațiile de Proprietari care nu doresc începerea furnizării de încălzire ne pot solicita acest lucru în scris, cu mențiunea că cererea trebuie să fie însoțită de un tabel cu semnăturile tuturor proprietarilor din condominiu racordați la sistemul centralizat de termoficare.

Vă reamintim că toate punctele termice și modulele exploatate de societatea noastră sunt automatizate, iar alimentarea cu încălzire se oprește în mod automat atunci când temperatura exterioară trece de 13,5°C și repornește cand aceasta scade sub pragul menționat.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este o publicație online, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *