Valeriu Rachita face acuzatii grave legate de mafia pariurilor, cu trimitere catre Laurentiu Reghecampf

suspiciuni blat Rachita - ReghecampfValeriu Răchită a făcut dezvăluiri de senzație despre mafia pariurilor. Acesta a detaliat un episod care a avut loc în urmă cu aproape patru ani, atunci când era antrenor la Petrolul Ploiești, la un meci cu Concordia Chiajna, echipă pregătită atunci de Laurențiu Reghecampf, scrie Romaniatv.net despre o declarație a acestuia făcută  la Dolce Sport.

„Am vorbit cu șeful de integritate de la Federație că aș vrea să aflu și eu răspunsul după 4 ani de la acel meci Petrolul – Concordia Chiajna, 3-4, când noi conduceam cu 3-1 în minutul 85! Atunci, portarul nostru s-a gândit să ia cam două goluri ale lui sută la sută și a mai fost un fundaș căruia nu vreau să-i pronunț numele. Lui Matteo Gritti pot să-i pronunț numele pentru că era italian și a fost reținut după două săptămâni! Nu am avut informația despre el… Eu îl luasem din Elveția, nu venea din Italia. Jucase doi ani în Elveția și am înțeles că lucrurile pentru care era anchetat erau făcute în Italia… Aș vrea să mi se spună dacă acel meci s-a terminat și a fost jucat pe teren sau într-un laborator! Nu mi-a spus dacă este anchetat sau se fac cercetări, dar sper să aflu odată acest răspuns”, a mai spus fostul antrenor al Petrolului din 2012, demis imediat după acel meci.

PETROLUL – CHIAJNA 3-4

Au marcat: Younes Hamza ’23, ’35, ’64 / Rocha ’35, Dos Santos ’85, ’90, Dinu ’90+3

sursa: RTV.NET

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *