Unul dintre cei mai de succes artisti va canta la Zilele Orasului Baicoi

0 3.193

Unul dintre cei mai de succes artisti va canta la Zilele Orasului Baicoi, care au loc în perioada 7 – 9 iunie 2019. Edilul orașului ne-a oferit detalii.

Vă prezentăm mai jos interviul dat, în exclusivitate pentru Ziarul de Ploiești, de primarul Marius Constantin.

De ce Zilele Orașului Băicoi au loc mai târziu ca de obicei, anul acesta?

– Da, oamenii erau obișnuiți în jurul datei de 21 mai, pentru că atunci sunt Sf. Constantin și Elena, considerați sfinții ocrotitori ai orașului. Numai că eram în plină campanie electorală, pentru europarlamentare, și nu am vrut să amestecăm lucrurile. Mi-am dorit ca această sărbătoare populară să fie scutită de orice fel de conotație politică, pentru că nu e corect. De aceea am stabilit ca Zilele Orașului Băicoi să se țină în week-end-ul 7 – 9 iunie 2019.

Aveți noutăți de anunțat?

– În primul rând, e prima dată în istoria acestor sărbători când vom avea în fiecare zi un concert. Până acum se făceau numai 2 zile din 3. Suma alocată, însă, nu s-a schimbat și a rămas la valoarea de 100.000 lei plus TVA. În acești bani sunt incluse nu doar onorariile artiștilor, care nu sunt puțini, dar și închirierea scenei, a luminilor, a instalației de sonorizare, jocul de artificii de la final etc.

Bun, am ajuns la partea cea mai importantă. Ce nume vor urca pe scenă?

Vineri, 7 iunie, vom începe la ora 19:00 și vom avea până la ora 20:30 artiști locali. De la ora 20:30, pe scenă vor urca Iuliana Zlatov și Dan Cernavodeanu, iar de la ora 21:30 va susține concert trupa Compact.

Sâmbătă, 8 iunie, vom avea de la ora 14:00 spectacole susținute de copiii de la Casa de Cultură Băicoi, iar seara, de la ora 19:00, pe scenă vor susține concerte următorii: Julia Jianu și Trupa Sexy, Irina Loghin, Ilie Măndoiu și Marius Văduva. Spre noapte, probabil în jurul orei 21:30 – 22:00, punctul principal pe afiș este concertul Carla’s Dream, care va atrage cred eu mii spectactori și nu doar din Băicoi.

Duminică, 9 iunie, vom avea spectacole de la ora 19:00, când îi vom putea vedea pe: trupa Talisman, Maria Constantin, Vacanța Mare, Mariana Stan, Aurel Moga, Vali Vijelie.

Unde sunt organizate aceste spectacole?

– Ca în fiecare an, scena va fi amenajată pe strada Unirii (care va fi blocată pentru traficul auto), în zona BCR. Invit pe toți locuitorii orașului să se distreze de Zilele Orașului.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.