Unul dintre baietii de bani gata a murit pentru ca a mancat…tartar

0 1.422

Unul dintre baietii de bani gata a murit pentru ca a mancat…tartar și a luat salmonella. În urma unor complicații, a decedat la doar 40 de ani.

Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari, s-a stins din viață, joi, la ora 11:00, într-un spital din București.

Mai multe vedete autohtone – între care Delia, Cătălin Botezatu, Turcu Jr., Lexy, Mădălina Lalu, Raluca Bădulescu – s-au mobilizat ca să îl salveze, apelând la fani pentru donare de sânge.

În urmă cu o săptămână, bărbatul a aflat că ar fi contactat salmonella după ce a mâncat un tartar (preparat crud) de somon.

Deoarece nu s-a tratat la timp, Alex Faur a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică.

Numele lui Alexandru Faur a apărut și într-un dosar penal al Elenei Udrea.

În 2015, presa scria că Alexandru Faur este „salvatorul financiar al Elenei Udrea”, deoarece acesta preluase creditul de peste trei milioane de euro pe care Udrea îl avea la BRD și pentru care era urmărită penal de DNA.

Bacteria Salmonella trăiește în tractul intestinal al animalelor infectate și la om și poate contamina o varietate de alimente, cum ar fi carne, ouă, lapte, fructe de mare, legume, fructe etc.
Simptomele infecției cu Salmonella – salmoneloza – sunt, de obicei, gastro-intestinale: diaree (uneori cu sange), febră, greață, vomă, crampe abdominale. În cazuri severe, se poate ajunge la șoc septic și insuficiență circulatorie acută.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.