Una dintre victimele tacute ale inundatiilor din Prahova are nevoie de ajutor

0 1.991

Una dintre victimele tacute ale inundatiilor din Prahova are nevoie de ajutor. Doamna Maria nu s-a plâns nicăieri, dar a rămas fără agoniseală.

Cea care i-a făcut publică povestea este Daniela Cristea.

Iată ce a scris aceasta:

“Poate mulți ați văzut la știri urmările ploilor de săptămâna trecută din Lapoș, însă nimeni nu a auzit povestea doamnei Maria.
Pe doamna Maria o cunosc de ceva timp și pot spune că este pâinea lui Dumnezeu, o femeie muncitoare și harnică care ți-ar da și pâinea de la gură dacă ai avea nevoie.
Din păcate ploile au produs inundații mari în satul unde locuiește, iar din curtea dânsei nu a mai rămas aproape nimic. Apa a pătruns în casă și a distrus tot ce a agonisit o viață, iar din locul primitor de altă dată, a rămas doar o ruină. Nici în curte nu mai are mai nimic, a rămas doar cu un porc și un cățel, iar din grădina cu legume a rămas noroiul. Gardul din spatele grădinii și cel dintre curtea dânsei și vecini s-au distrus complet.
Doamna Maria este nevoită să doarmă prin vecini acum că totul este ruinat.
Îmi doresc să cred că situația dânsei nu va rămâne așa și că o să găsesc persoane care sunt dispuse să ajute cu orice pot de la haine, alimente, mobilier, până la marțiale de construcții sau bani.
Mai jos găsiți datele de contact, adresa, contul bancar ( al meu pentru că nu are posibilitatea in acest moment sa ajungă în oraș să își deschidă cont) și imagini din curte, casă și ce s-a dat la știri
. Mulțumesc!”

Adresa: judetul Prahova, comuna Lapoș, sat Glod Nr. 10
Număr de telefon: 0762699093
Cont bancar: RO42RNCB0077152215410001 titular Cristea Andreea Daniela

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.