Un taximetrist din Ploiesti a lovit un pieton pe trecerea de pietoni, apoi a dus victima acasa si nu a raportat nimic

taxi_ploiestiUn ploieștean caută un șofer de taxi, care joi, la ora 14:30, i-a lovit soacra, o femeie în vârstă de 67 de ani. Accidentul se pare că a avut loc pe o trecere de pietoni de lângă stația de tramvai 102, în zona Lămâița, din cartierul Vest.

Conform celor declarate pentru Ziarul de Ploiești, de ginerele victimei, taximetristul a lovit femeia în șold, apoi profitând de bunăvoința acesteia nu a raportat la poliție incidentul și a dus-o acasă, la 200 metri distanță de locul accidentului.

Ulterior, pensionara a simțit o durere atroce în zona în care fusese lovită, așa că și-a chemat rudele, care au anunțat salvarea.

„Azi noapte ne-am chinuit 4 inși să o urcăm la etajul doi, pentru că nu putea să țină piciorul jos de durere”, a precizat pentru Ziarul de Ploiești ginerele femeii.

Poliția a fost anunțată, așa că șoferul vinovat este căutat prin oraș.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *