Un tanar din Comarnic, specializat in graphics design, a fost invitat in emisiunea „I like IT”

Catalin Tache la I like IT PRO TVCătălin Marian Tache, un tânăr în vârstă de 18 ani, din orașul prahovean Comarnic, a atras atenția lui George Bufnici și a fost invitatul acestuia la emisiunea „I like IT”.

Cătălin este student în București, la Universitatea Politehnică, Facultatea de Transporturi (specializarea Autovehicule Rutiere), și în timpul liber este freelancer în domeniul digital.

„Am ales o facultate cu profil tehnic,  deoarece în România studiile superioare în grafica digitală nu sunt dezvoltate. Mă gândesc să renunț și să urmez o facultate pe domeniul digital art în Marea Britanie. Urmează să mă decid săptămâna aceasta cu privire la studiile mele”, a declarat Cătălin, în exclusivitate pentru max-media.ro

El deja are un portofoliu serios de lucrări de design pentru pagini web, bloguri, conturi profesionale pe Instagram și Facebook etc.

Tânărul din Comarnic, care a absolvit cursurile Liceului Teoretic „Simion Stolnicu” din localitate, a prezentat mai multe aplicații gratuite, cu care pot fi create logo-uri pentru firme.

Cătălin Tache a ajuns, anul acesta, în semifinale la ADAA (Adobe Design Achievement Awards) 2016 – The International Design Competition for Students, cu lucrările Be illuminate! și Bucharest, Romania, Arch of Triumph frozen.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *