Un fost angajat al Penitenciarului Ploiesti are nevoie de ajutor, pentru o interventie chirurgicala vitala

Vasile BaltasescuUn ploieștean în vârstă de 54 de ani, fost angajat a Penitenciarului din Ploiești, diagnosticat cu o gravă afecțiune a inimii, ne cere ajutorul. Deși poate părea ciudat, Vasile Băltășescu are nevoie de cinci mii de euro pentru a rămâne în viață.

Singura lui șansă la viață este o intervenție chirurgicală care se poate efectua în România doar la o clinică privată.

Din păcate, costul pentru această intervenție, cifrat la 10.000 de euro, este cu mult peste posibilitățile sale financiare.

Pensionat pe caz de boală încă din anul 2002, când au apărut problemele medicale, Vasile Băltășescu a reușit să strângă până acum doar jumătate din suma necesară, așa că a îndrăzinit să apeleze la oamenii cu inimă mare care ar putea să doneze din puținul lor pentru a-i acorda șansa să ducă o viață normală măcar câțiva ani.

Din lista lungă de diagnostice descoperite de medicii specialiști, cel mai grav este un masiv anevrism aortic, pentru care este necesară o delicată intervenție chirurgicală.

Vasile Băltășescu susține că mulți dintre medicii cardiologi pe care i-a consultat au refuzat să facă intervenția, pentru că riscurile sunt foarte mari.

A găsit totuși o portiță, o șansă la viață la o clinică privată din Sibiu. Este așteptat acolo oricând, dar cu o singură condiție: să facă dovadă că are toți banii.

Cei ce vor să doneze pentru Vasile Băltășescu o pot face în contul deschis la BancPost: RO76BPOS30802648365RON01

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *