Un fost angajat a pierdut procesul cu Directia Agricola Prahova

0 138

Un fost angajat a pierdut procesul cu Directia Agricola Prahova. Mihai Cristian Mihalca a fost ajutat chiar și de către Avocatul Poporului, dar fără succes.

CITEȘTE ȘI: Avocatul Poporului ajuta un fost angajat al Directiei pentru Agricultura Prahova

COMUNICAT DADR Prahova

Având în vedere Hotărârea Civilă nr. 215/2019, pronunțată la data de 25 februarie 2019, de către CURTEA DE APEL PLOIEȘTI SECȚIA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL,  cu privire la acțiunea formulată de către Mihalca Cristian Mihai (fost salariat al Direcției pentru Agricultură Județene Prahova) în dosarul nr. 9208/105/2017, reprezentat de către Instituția Avocatului Poporului, revenim asupra dreptului la replică formulat de către Direcția pentru Agricultură Județeană Prahova, în urma comunicatului de presă al Instituției Avocatului Poporului, publicat de dumneavoastră în data de 15 ianuarie 2018 și vă comunicăm următoarele:

Decizia nr. 215/2019 a Curții de Apel Ploiești este definitivă și stipulează: „va fi respinsă în totalitate acțiunea dedusă judecății, nu se impune anularea deciziei nr. 93/2017, nici reintegrarea reclamantului în funcția publică de execuție, nici obligarea direcției la plata despăgubilrilor egale cu pretinsele drepturi salariale, ce s-ar fi cuvenit lui Mihalca Cristian Mihai.

Ca urmare, decizia emisă de către Direcția pentru Agricultură Județeană Prahova a respectat prevederile legale în vigoare.

Cu stimă,

Director executiv, Dr. Ing. Mita ENACHE”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.