Un deputat de Prahova propune ca primarii sa iasa anticipat la pensie, din cauza…stresului

Un proiect de lege, propus de 6 parlamentari PSD şi ALDE, prevede ca primarii care au realizat stagiul complet de cotizare să beneficieze de reducerea vârstei standard de pensionare, cu un an pentru fiecare mandat de 4 ani, dar nu mai puţin de 60 de ani, având în vedere… condiţiile lor de stres.

Proiectul, ai cărui iniţiatori sunt deputaţii PSD Ioan Munteanu, Ioan Stan, Gavril Mârza, Ion Melinte, deputatul ALDE de Prahova – Sorin Teju (FOTO, din orașul Vălenii de Munte) şi senatorul PSD Liviu Bumbu, va fi dezbătut mai întâi la Senat, for decizional fiind Camera Deputaţilor.

Această propunere legislativă vine după ce, la sfârşitul lunii iunie, 29 de parlamentari PSD, PNL şi UDMR au propus, printr-un proiect de lege, ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii Consiliilor Judeţene să beneficieze de pensii speciale, după modelului pensiilor speciale pentru parlamentari.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *