Un angajat din Prahova a fost santajat cu poze nud

0 275

Un angajat din Prahova a fost santajat cu poze nud. S-a întâmplat la un magazin din comuna Poiana Câmpina, unde tânărul era salariat.

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj. Suspectul este patronul unei societăți comerciale.

Din cercetări a rezultat că Ioan Cătălin P., un tânăr de 26 de ani, din comuna Cornu, în mai multe rânduri, ar fi constrâns și amenințat un angajat cu publicarea pe site-uri de socializare a unor fotografii nud, precum și a unor convorbiri pe care le-ar fi purtat cu diverse persoane.

El intrase în posesia acestor date accesând telefonul victimei, cu scopul de a-l face pe angajat să renunțe la drepturile salariale pe care trebuia să i le achite, solicitându-i în plus să îi achite și o presupusă lipsă din gestiune în sumă de 3.400 lei.

La domiciliul bănuitului a fost efectuată o percheziție domiciliară, ocazie cu care a fost ridicat un telefon mobil.

În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat și luarea măsurii controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Ziarul de Ploiesti

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.