Un agent de politie din Prahova, laudat pentru ca a refuzat mita

0 260

Un agent de politie din Prahova, laudat pentru ca a refuzat mita. El a fost contactat de un bărbat cercetat pentru furt, care îi promisese bani în schimbul intervenției în dosar.

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie  – Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova au finalizat cercetările, iar procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a întocmit rechizitoriul și a dispus, la data de 10.07.2018, trimiterea în judecată a unui inculpat, cercetat sub control judiciar pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În fapt, la data de 08.07.2018, ofițerii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A Prahova au fost sesizați telefonic de un agent de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova – Postul de Poliție Păulești despre faptul că un bărbat, în vârstă de 50 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt, i-a promis în mod repetat și i-a oferit suma de 1.000 lei pentru a nu-și îndeplini îndatoririle de serviciu.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.J.A. Prahova s-au deplasat la sediul Postului de Poliție Păulești în vederea efectuării cercetărilor ce se impun sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

La fața locului a fost găsită suma de 1.000 lei oferită cu titlu de mită polițistului, fiind identificată persoana care a oferit suma de bani.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.