Traian Basescu si-a dat girul pentru noua conducere a PMP Prahova

alegeri PMP Prahova 2017

La sfârșitul săptămânii trecute, PMP Prahova și-a ales noua echipă de conducere, în urma voturilor exprimate Cătălina Bozianu fiind reconfirmată în funcția de președinte. Evenimentul s-a bucurat de prezența liderului PMP, Traian Băsescu, care a arătat că nu lasă nimic la voia întâmplării în partid…

 În urma voturilor valabil exprimate, noua structură de conducere este completată de: 

  • prim-vicepreședinte – Ionuț Pițigoi (viceprimarul municipiului Câmpina)
  • secretar-general – Gabriela Șerban (consilier local în comuna Bănești)
  • vicepreședinți – Constantin Ababei, Gabriel Andrei, Adina Chițu, Valentin Codescu, Irinel Costache, Bogdan Hodorog, Laurențiu Mare, Nicolae Măruntu, Neculai Mașcan, Constantin Mateescu, Robert Minea, Marius Petre, Mircea Radu, Dragoș Rădulescu și Anca Zamfiroi.

Interesant este că PMP Prahova are ambiții dincolo de normalitate, de vreme ce își propune ”să devenim cel mai important partid din Prahova la viitoarele alegeri locale”, după cum a precizat Cătălina Bozianu. 

La alegeri au mai participat președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, secretarul general, Dorel Constantin Onaca, dar și o parte dintre parlamentarii partidului, de la nivel național.

Traian Băsescu nu și-a uitat „prietenii”, criticând guvernarea PSD, pe care o găsește iresponsabilă:  „Într-adevăr este o revoluție, indiscutabil, însă o revoluție pentru care România este jucată și lăsată în seama hazardului. Cei care sunt acum la guvernare au făcut multe erori și cel mai grav este că joacă la ruletă România prin măsuri extrem de imprudente, cum sunt cele cu reducerea taxei pe venit de la 16% la 10%. Această inițiativă poate să le iasă, poate să nu le iasă, dar dacă nu le iese va fi un dezastru pentru 21 de milioane de români. Dacă le iese, nu cred că își vor mai asigura încă un mandat”.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *