TCE Ploiesti vrea sa se salveze de la faliment prin majorarea semnificativa a abonamentelor

abonamente elevi autobuze TCE ploiestiAflat într-o situație financiară deloc favorabilă, SC Transport Călători Express SA Ploiești propune majorări semnificative la abonamentele pe mijloacele de transport public din municipiu.

Conform unui studiu de trafic, privind subvenționarea acestui serviciu, tarifele propuse reflectă adevăratele cheltuieli ale societății și implemenarea lor ar ajuta la evitarea falimentului.

Potrivit proiectului de hotărâre publicat pe site-ul municipalității, prețul unui bilet ar urma să rămână de 2 lei/ călătorie, în timp ce abonamentul unic pe toate traseele ar urma să crească de la 63 la 108 lei/ lună.

Abonamentul unic săptămânal ar urma să se majoreze de la 19 la 27 de lei.

Singura categorie socială care nu ar fi afectată de aceste propuneri o reprezintă pensionarii (dar numai cei cu venituri sub 2100 lei/ lună), precum și persoanele cu vârste de peste 65 de ani – femei și 70 de ani – bărbați fără venituri, veterani, revoluționari, cetățeni de onoare, deținuți și deportați politici, care vor beneficia în continuare de subvenție de 100%.

Biletul de suprataxă – pentru persoanele descoperite călătorind fără tichet – va rămâne la valoarea de 63 de lei.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Pingback: TCE Ploiesti vrea sa se salveze de la faliment prin majorarea semnificativa a abonamentelor – Stiri Prahova, Max Media Ploiesti | REPORTER PRAHOVEAN

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *