Sute de kilograme de materiale reciclabile, furate din depozitele Rosal, gasite de Politia Locala Ploiesti

furt materiale reciclabile Ploiesti 1

Polițiștii locali s-au sesizat în urma articolului publicat de max-media.ro, în urmă cu 2 luni (Politia Locala Ploiesti pare sa ii fi scapat din mana pe cei care fura din platformele Rosal), și încep să ia măsuri.

În cursul zilei de luni, 16.10.2017, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Serviciului Ordine Publică au desfășurat în Cartierul Bereasca o acțiune privind salubrizarea municipiului, cu verificarea stării de curățenie a domeniului public.

În urma monitorizărilor și controalelor întreprinse, la intersecția străzilor Crâșmărițelor, Cuptoarelor și Lucernei, pe un teren neîngrădit, au fost depistate aproximativ 500 kg deșeuri din sticlă și peste 850 kg deșeuri din plastic.  

Materialele reciclabile proveneau din sistemul de precolectare selectivă amplasat în municipiul Ploiești, care aparține firmei Rosal, fiind strânse în mod ilegal de persoane neautorizate, în vederea valorificării.

La fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor operatorului de salubritate, pentru ridicarea deșeurilor reciclabile și igienizarea zonei.

Astfel de acțiuni ale Poliției Locale Ploiești au caracter permanent, toate cartierele orașului fiind monitorizate în vederea depistării persoanelor care abandonează deșeurile menajere pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate ori nu mențin curățenia platformelor gospodărești.

furt materiale reciclabile Ploiesti 2 furt materiale reciclabile Ploiesti 3

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *