Strazile din Breaza sunt pline de gropi si noroi. Vezi ce mesaje dure au postat locuitorii (VIDEO)

Lucrările de introducere și modernizare a canalizării din orașul Breaza, realizate de Hidro Prahova din fonduri europene, nu doar că au dat naștere unui dosar penal, dar i-au adus la disperare pe locuitorii stațiunii. Oamenii susțin că străzile au devenit nepracticabile din cauza gropilor, iar ploile din ultimele două zile au transformat drumurile din localitate într-o mare de noroi.

S-a lucrat mult, dar prost, iar primele semne s-au văzut din vară. În luna august, o betonieră a rămas pur și simplu înfundată în pământul pus la repezeală peste canalizarea abia introdusă de-a lungul șoselei centrale din Breaza (vezi imaginea alăturată, realizată de colegii de la phalert.ro).

După ploile din ultimele două zile, orașul arată îngrozitor.

Șoferii sunt obligați să facă un fel de slalom printre gropi, zone blocate de lucrări și porțiuni întregi de noroi, fapt care le-a întins nervii la maximum (vezi filmare de marți, mai jos).

Iar mesajele negative au umplut netul. Iată doar câteva dintre ele:

„Sincere multumiri DOBITOCULUI care supravagheaza/coordoneaza lucrarile pe strada principala, mai jos de pluta. A fost grea decizia de a incepe 3 conexiuni de apa/canalizare in acelasi timp, blocand ambele benzi de mers si obligand masinile sa circule prin gropile/craterele/santurile de pe marginea strazii? Era asa de greu sa incepi o conexiune, sa o sapi, sa o astupi si sa treci la urmatoarea? Sau pur si simplu trebuiau justificati muncitorii care stateau la umbra???”

„Dupa aproape 9 luni departe de casa m-am intors in Breaza, in concediu. Poate dorul de casa, poate asteptarile au fost prea mari, ideea e ca ajuns acasa am avut o mare dezamagire. Nu stiu de ce visam la parcuri ingrijite, drumuri asfaltate, curatenie si disciplina…poate pentru simplul fapt ca te obisnuiesti cu asa ceva prin alte tari si iti doresti din suflet sa ai parte si acasa la tine de un nivel echivalent de cultura/civilizatie. Raspunsul meu la intrebarea „cum arata Breaza?” – JALNIC. PATETIC.JENANT. In afara de nesfarsitele lucrari la canalizare si apa (care parca sunt intr-un cerc vicios – sapam sa bagam canalizarea, astupam, peticim, apoi sapam sa bagam tevile de apa, apoi lasam asa) mai adaugam si mizeria omniprezenta, mai adaugam si comportamentul primitiv al unor persoane, putem adauga si atitudinea generala, lehamitea si resemnarea si ajungem la rezultatul final: BREAZA NU ARE VIITOR.”

„Va plimbati cu masinile primariei fara sa le deteriorati pe ale dvs din cauza dezastrului din oras,e nevoie sa moara oameni din cauza gropilor ,ne este ,,scarba,, sa mergem prim mocirla orasului,care este rolul primarului spunand ca nu depinde de el?????unde este orasul ca o floare dom primar?”

„Sa vedeti strada care(str.Plopilor nr.17,adresa mea) din cate stiu eu figureaza in primarie ca ASFALTATA dar dak a dat un strop de ploaie nu mai poti sa circuli nici cu piciorul(daca nu cumva iti raman incaltarile afundate in noroi) pe ea ca risti sa-ti rupi picioarele sau cine stie ce alte rani mai grave poti sa-ti provoci mergand pe ea si oricum salvarea nu are cum sa intre pe aceasta strada asa ca risti sa te manance caini acolo pana ajunge cineva sa te ajute.ca sa nu mai vorbesc de pompieri sau altele pentru care oricum noi bugetarii contribuim la stat,primarie pentru a beneficia de serviciile lor.o casa a ars cu ceva ani in urma pana in temelii k nu au avut cum sa ajunga pompierii pana la ea.daca iti moare cineva sau se imbolnaveste trebuie sa transporti mortul sau ranitul in brate sute de metri pana ajungi la DN1,la civilizatie.”

„Nu e vina primariei, e vina HidroPrahova. Ei fac lucrarile, primarie nu are nici o calitate in acest sens din pacate. Nu doar in Breaza ci si in Campina, Banesti Comarnic etc, lucreaza prost peste tot. Si mai vor sa si mareasca pretul la apa, cu un profit nesimtit de 1 milion de euro anul trecut! Jos HidroPrahova!”.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *