Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti va primi noi echipamente de imagistica

SJU PloiestiGuvernul a aprobat achiziționarea unor echipamente noi de investigații, pentru 33 de spitale din țară. Printre acestea se află și SJU Ploiești. 

Spitalul Judeţean de Urgenţe va avea propriul RMN (aparat de rezonanţă magnetică) şi, pentru prima oară, un sistem de imagistică public.

„Am participat, astăzi, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziția a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanță Magnetică (RMN) și 21 de sisteme informatice PACS, pentru 33 de spitale din capitală și din țară, unități medicale care nu au în prezent aceste dotări. Spitalul Județean de Urgențe Ploiești a primit un aparat de rezonanță magnetică, precum și un sistem de arhivare a imaginilor medicale. Noile dotări se înscriu în cadrul eforturilor de ridicare a calității serviciilor din sectorul sanitar.”, a explicat președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, pe propria pagină de facebook. 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *