Solicitare neobisnuita: Teatrul „Toma Caragiu” cere obiecte de decor de la ploiesteni

Povestea_ZarazeiPentru prima dată în istoria teatrului din Ploiești, conducerea instituției a trimis o solicitare publică, pentru a pune în scenă un spectacol specific perioadei interbelice.

Teatrul „Toma Caragiu” are nevoie de obiecte de decor pentru o nouă realizare a secției de revistă Majestic.

Este vorba despre producția „Zaraza”, sub bagheta lui Răzvan Mazilu, coregraful, dansatorul şi regizorul care, în ultimii ani, a semnat cele mai de succes musicaluri din România – „Cabaret”, „West Side Story”, „În plină glorie”.

„Pentru a reda atmosfera din acea perioadă, avem nevoie de peretare populare, cergi, carpete, covoare. Cei care pot sprijini teatrul, donând astfel de obiecte, sunt rugaţi să ne contacteze pe facebook sau pe adresa de e-mail teatruploiesti@yahoo.com”, se arată într-o postare pe fagina de facebook a teatrului ploieştean.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *