Soferul din Ploiesti, care a accidentat duminica o tanara, pe trecerea de pietoni, este tata de politist (VIDEO)

Ioana Nistor victima accidentDuminică, pe strada Transilvaniei din Ploiești a avut loc un accident rutier. Cazul ar fi rămas banal, dacă nu apăreau niște ciudățenii. La început, poliția a anunțat că victima a traversat neregulamentar, apoi se pare că a fost acceptată varianta opusă, și anume că se afla pe trecerea de pietoni. Iar cazul a devenit și mai interesant când max-media.ro a aflat că șoferul vinovat este tatăl unui polițist de la IJP Prahova.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 13:15.

Ioana Nistor (28 de ani, FOTO) se întorsese de la cumpărături cu prietenul ei și și-a dat seama că a uitat să ia țigări.

Tânăra a traversat strada Transilvaniei, pentru a se duce la un chioșc din apropierea locuinței.

La întoarcere, fata a fost lovită de o mașină marca VW Polo. Ioana susține că se afla chiar pe trecerea de pietoni, unde făcuse deja 3-4 pași. Și spune că există mulți martori care îi pot confirma varianta.

În urma impactului, tânăra s-a dezechilibrat, a ajuns pe capotă și apoi a căzut pe șoldul stâng, la care s-a lovit destul de tare.

Șoferul vinovat este un domn de peste 70 de ani, care locuiește și el în zonă. Acesta se afla în mașină, alături de soția sa.

Imediat după accident, la fața locului au oprit mai multe mașini și s-a adunat o lume pestriță, între care și multe persoane de etnie romă. 

Prietenul tinerei, care se afla în casă, a fost alertat de fratele său, care a văzut accidentul și a strigat la el să iasă repede.

Crețanu Viorel (33 de ani) susține că a alergat afară, în picioarele goale, și a început să strige cine este vinovatul, foarte nervos. Tot el este cel care a sunat la 112, pentru a anunța incidentul.

Până la sosirea primei mașini de poliție, între șoferul vinovat și prietenul victimei a avut loc un schimb dur de cuvinte. Ba chiar primul a fost scuipat de cel de-al doilea, iar mașina sa a fost lovită (există informații că de persoane de etnie romă).

Se pare că, văzându-se încolțit, inclusiv de alte persoane, conducătorul auto care a comis accidentul și-a chemat în ajutor fiul, angajat al IJP Prahova. Acesta a apărut la fața locului odată cu prima mașină a poliției, în care se afla un singur agent, cu care a și stat de vorbă imediat.

Discuția în contradictoriu a continuat, iar la un moment dat se pare că Viorel Crețanu a fost împins de agentul de poliție, care a chemat în ajutor alți colegi.

La locul accidentului a ajuns a doua mașină de poliție, în care se aflau încă trei agenți. Abia atunci lucrurile s-au calmat.

Atât victima, cât și prietenul ei, susțin că lucrurile sunt ciudate deoarece fiul șoferului vinovat a apărut și la spital, unde a precizat că este polițist și a cerut să vorbească inclusiv cu doctorița de la UPU.  În plus, cei doi nu au putut afla cum se numește conducătorul auto vinovat, care ar fi spus că Ioana s-a aruncat în fața mașinii.

Ioana Nistor a primit 6 zile de îngrijiri medicale, care pot fi prelungite cu alte  10 – 15. Ea acuză dureri mari la șoldul stâng și, în prezent, nu poate să se miște fără ajutor.

Pe numele șoferului vinovat s-a întocmit un dosar de vătămare corporală din culpă, în timp ce pe numele prietenului victimei s-au întocmit două dosare, pentru lovire și alte violențe și pentru distrugere. Viorel Crețanu susține, însă, că el nu a lovit conducătorul auto și nici mașina acestuia. În plus, acesta spune că, la spital, a apărut un alt polițist, care i-ar fi spus că poate fi acuzat de ultraj, deși nu s-a atins de agentul ajuns primul la locul accidentului.

AȘTEPTĂM  PUNCTE DE VEDERE ȘI DE LA FAMILIA ȘOFERULUI VINOVAT ȘI DE LA INSPECTORATUL DE POLIȚIE PRAHOVA, PE CARE LE VOM PUBLICA INTEGRAL (ne puteți contacta pe maxmedia_ro@yahoo.com).

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *